Sivut

27.9.2015

SAIPPUAKUPLIA

Mulle iski eilen ihan hirvittävä valokuvausinspiraatio ja päätettiin sitten siskon kaa toteuttaa operaatio saippuakuplien kuvaus, minkä piti kylläkin tapahtua jo kesällä. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan... Toi inspiraatio on kyllä oikeesti aika jännä juttu. Joskus kun haluis vaikka kirjoittaa jotain kivaa niin ei vaan onnistu. Sanoja kyllä pyörii päässä, mutta niistä ei millään meinaa muodostua järkeviä lauseita, saati sitten järkevää kokonaisuutta. Mielessä on vaan kaaos. Ehkä on liian stressaantunut tai väsynyt. Ehkä ei anna ajatusten liikkua tarpeeksi vapaasti. Ehkä mieleen tuleekin jotain muuta. Joskus taas se tulee aivan yllättäen. Inspiraatio leimahtaa liekkeihin kun viikonloppuaamuna makoilee sängyssä ja heräilee hiljalleen. Tai kun lenkkeilee yksin täydessä hiljaisuudessa peltotiellä kylmän syystuulen puhaltaessa. Tai kun miettii lämmöllä kaikkea hyvää elämässä. Inspiraatiota ei voi pakottaa. Se tulee jos on tullakseen.







Meitsi lähteekin tästä nyt vähän ulkoilemaan tonne ihanaan syyssäähän jos sitte jaksais taas vaikka avata ton matikankirjan ja laskea vähän laskuja... Mullahan on nyt koeviikolla vaan toi yksi matikankoe, niin yritän kerrankin panostaa siihen kunnolla kun on kerran aikaa! Ihanaa sunnuntain jatkoa kaikille :) : Jenny

2 kommenttia :

  1. Mahtavat kuvat! Saanhan varastaa ideasi? :) Saippuakuplat näyttäisivät varmasti upeilta syyssäässä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, itsekin kyllä tykästyin näihin kuviin kovasti! Ja siitä vaan kokeilemaan, aluksi saattaa olla vaikeaa etenkin jos tuulee mutta lopputulos palkitsee :)

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }